In Stock

Cutit transare Dick 15 cm

70,00 lei

Cutitele de bucatarie sunt adevarate mici opere de arta. Sunt ascutite, lucioase si gata sa taie prin orice fel de carne, legume sau fructe. Dar sa fim sinceri, cand le folosim, de multe ori suntem mai atenti la mainile noastre decat la ingredientele pe care le taiem. Cutitul parca are o minte proprie si incearca sa se foloseasca de degetele noastre ca de un obiect taios si delicat. In cele din urma, cutitele de bucatarie sunt o unealta esentiala in orice bucatarie, dar nu trebuie sa ne lasam inselati de aspectul lor elegant – ele pot fi niste mici dracusori in mainile noastre!

Descriere

Istoria cutitelor este una fascinanta si interesanta, care se intinde pe o perioada de milenii. Inca din cele mai vechi timpuri, oamenii au avut nevoie de cutite pentru a supravietui si a se hrani.Primele cutite au fost create din piatra si os, si erau folosite in principal pentru a taia carne si alte alimente. Cu timpul, oamenii au descoperit ca prin incalzirea metalelor si batandu-le cu ciocanul puteau crea cutite mai durabile si mai eficiente. Primele cutite din metal au fost realizate in Mesopotamia si in Egiptul antic, unde erau folosite in principal in scopuri militare si rituale. Cutitele moderne au lama plata si sunt realizate din otel inoxidabil, ceea ce le face sa fie durabile si usor de curatat. Cutitele moderne sunt realizate prin diverse tehnologii, inclusiv prin procese de forjare si turnare, si sunt proiectate sa fie sigure si eficiente.