In Stock

Mix Carnati proaspeti de casa – 1 kg

45,00 lei

Carnatii sunt o creatie interesanta in lumea culinara. Daca iti doresti sa ai un gust afumat si picant, poti alege carnati cu usturoi si ardei iute. Daca iti plac mai mult aromele naturale, poti opta pentru carnati cu carne de vita sau de porc, sau poate chiar de pui. Dar nu orice carnati sunt facuti la fel. De fapt, carnatii pot fi atat de diversi si neobisnuiti incat te pot face sa te intrebi cum de cineva s-a gandit sa ii faca asa. De la carnati din carne de struti si iguane pana la carnati umpluti cu branza sau alune de padure, nu exista limita la creativitatea culinara. Indiferent de tipul de carnati acestia vor avea mereu un loc special pe mesele noastre.

Descriere

Carnatii sunt unul dintre cele mai vechi alimente procesate si consumate de catre oameni, ei reprezentând un deliciu culinar încă de acum 5.000 de ani. Istoria lor poate fi urmarita pana la triburile nomade din Asia Centrala si Orientul Mijlociu, care au inceput sa foloseasca carne tocata si condimente pentru a crea carnea uscata, cum ar fi jerky-ul. In secolul al XVI-lea, carnatii au devenit o parte importanta a bucatariei germane si a inceput sa se raspandeasca in intreaga Europa. Cei mai cunoscuti carnatari germani, precum Johann Georg Lahner, au inceput sa creeze retete noi si sa experimenteze cu arome si condimente. In secolul al XIX-lea, carnatii au ajuns in America de Nord si au inceput sa fie produsi in masa. Astazi, exista o varietate mare de tipuri de carnati, cum ar fi carnati afumati, carnati uscati, carnati proaspeti, carnati gatiti si multe altele. Fiecare tara avand propriile sale retete si traditii in ceea ce priveste carnatii.

Informații suplimentare

Cantitate

1 kg