Afișez 1 - 12 din 43 de rezultate
-
Colagen calibru 120 Natur – 10 m
70,00 leiAdaugă în coșMembranele de colagen sunt o componenta importanta in industria alimentara, deoarece sunt utilizate in diverse aplicatii pentru imbunatatirea procesului de productie si a calitatii produselor alimentare.
-
Colagen calibru 21 Caramel – 76,2 m
114,30 leiAdaugă în coș!!! Colagenul este comestibil !!!
Colagenul pentru carnati este un ingredient natural obtinut din tesuturile animalelor, utilizat pentru a imbunatati textura si suculenta produselor din carne. In bucatarie, este adesea folosit pentru prepararea carnatilor de casa, contribuind la legarea compozitiei si oferind un aspect ferm si uniform preparatelor dupa gatire. -
Colagen calibru 21 Mahon – 76,2 m
114,30 leiAdaugă în coș!!! Colagenul este comestibil !!!
Colagenul pentru carnati este un ingredient natural obtinut din tesuturi animale, utilizat pentru a imbunatati textura si suculenta produselor din carne. In bucatarie, este adesea folosit pentru prepararea carnatilor de casa, contribuind la legarea compozitiei si oferind un aspect ferm si uniform preparatelor dupa gatire. -
Colagen calibru 21 Natur – 76,2 m
114,30 leiAdaugă în coș!!! Colagenul este comestibil !!!
Colagenul pentru carnati este un ingredient natural obtinut din tesuturi animale, utilizat pentru a imbunatati textura si suculenta produselor din carne. In bucatarie, este adesea folosit pentru prepararea carnatilor de casa, contribuind la legarea compozitiei si oferind un aspect ferm si uniform preparatelor dupa gatire. -
Colagen calibru 21 Rozaliu – 76,2 m
114,30 leiAdaugă în coș!!! Colagenul este comestibil !!!
Colagenul pentru carnati este un ingredient natural obtinut din tesuturi animale, utilizat pentru a imbunatati textura si suculenta produselor din carne. In bucatarie, este adesea folosit pentru prepararea carnatilor de casa, contribuind la legarea compozitiei si oferind un aspect ferm si uniform preparatelor dupa gatire. -
Colagen calibru 30 Natur – 75 m
150,00 leiAdaugă în coșMembranele de colagen sunt o componenta importanta in industria alimentara, deoarece sunt utilizate in diverse aplicatii pentru imbunatatirea procesului de productie si a calitatii produselor alimentare.
-
Colagen calibru 40 Natur – 20 m
60,00 leiAdaugă în coșMembranele de colagen sunt o componenta importanta in industria alimentara, deoarece sunt utilizate in diverse aplicatii pentru imbunatatirea procesului de productie si a calitatii produselor alimentare.
-
Colagen calibru 45 Caramel – 20 m
60,00 leiAdaugă în coșMembranele de colagen sunt o componenta importanta in industria alimentara, deoarece sunt utilizate in diverse aplicatii pentru imbunatatirea procesului de productie si a calitatii produselor alimentare.
-
Colagen calibru 45 Mahon – 20 m
60,00 leiAdaugă în coșMembranele de colagen sunt o componenta importanta in industria alimentara, deoarece sunt utilizate in diverse aplicatii pentru imbunatatirea procesului de productie si a calitatii produselor alimentare.
-
Colagen calibru 45 Natur – 20 m
60,00 leiAdaugă în coșMembranele de colagen sunt o componenta importanta in industria alimentara, deoarece sunt utilizate in diverse aplicatii pentru imbunatatirea procesului de productie si a calitatii produselor alimentare.
-
Colagen calibru 45 Natur curbat – 20 m
80,00 leiAdaugă în coșMembranele de colagen sunt o componenta importanta in industria alimentara, deoarece sunt utilizate in diverse aplicatii pentru imbunatatirea procesului de productie si a calitatii produselor alimentare.
-
Colagen calibru 45 Somon – 20 m
60,00 leiAdaugă în coșMembranele de colagen sunt o componenta importanta in industria alimentara, deoarece sunt utilizate in diverse aplicatii pentru imbunatatirea procesului de productie si a calitatii produselor alimentare.
