Afișez 37 - 43 din 43 de rezultate
-
Membrana textila Mahon Nervuri, 115mm / 55cm – 5 bucati
60,00 leiAdaugă în coșMembranele textile alimentare sunt componente esentiale in procesul de preparare a parizerului si a tobei. Aceste membrane, de obicei fabricate din materiale naturale, precum fibra de in sau colagen animal, au rolul de a inveli carnea si de a o proteja in timpul maturarii si uscarii. Are dimensiunile de 115 mm/55 cm.
-
Membrana textila Orange 120/500 – 5 bucati
50,00 leiAdaugă în coșMembranele textile alimentare sunt componente esentiale in procesul de preparare a parizerului si a tobei. Aceste membrane, de obicei fabricate din materiale naturale, precum fibra de in sau colagen animal, au rolul de a inveli carnea si de a o proteja in timpul maturarii si uscarii.
-
Membrana textila Piper 60/300 – 5 bucati
77,50 leiAdaugă în coșMembranele textile alimentare sunt componente esentiale in procesul de preparare a parizerului si a tobei. Aceste membrane, de obicei fabricate din materiale naturale, precum fibra de in sau colagen animal, au rolul de a inveli carnea si de a o proteja in timpul maturarii si uscarii. Aceasta membrana are diametrul de 60 mm si lungimea de 300 mm.
-
Membrana textila Piper 60/500 – 5 bucati
87,50 leiAdaugă în coșMembranele textile alimentare sunt componente esentiale in procesul de preparare a parizerului si a tobei. Aceste membrane, de obicei fabricate din materiale naturale, precum fibra de in sau colagen animal, au rolul de a inveli carnea si de a o proteja in timpul maturarii si uscarii. Aceasta membrana are diametrul de 60 mm si lungimea de 500 mm.
-
Membrana textila Piper 90/500 – 5 bucati
112,50 leiAdaugă în coșMembranele textile alimentare sunt componente esentiale in procesul de preparare a parizerului si a tobei. Aceste membrane, de obicei fabricate din materiale naturale, precum fibra de in sau colagen animal, au rolul de a inveli carnea si de a o proteja in timpul maturarii si uscarii.
-
Membrana textila Somon 120/500 – 5 bucati
50,00 leiAdaugă în coșMembranele textile alimentare sunt componente esentiale in procesul de preparare a parizerului si a tobei. Aceste membrane, de obicei fabricate din materiale naturale, precum fibra de in sau colagen animal, au rolul de a inveli carnea si de a o proteja in timpul maturarii si uscarii.
-
Membrana textila Somon 80/450 – 5 bucati
40,00 leiAdaugă în coșMembranele textile alimentare sunt componente esentiale in procesul de preparare a parizerului si a tobei. Aceste membrane, de obicei fabricate din materiale naturale, precum fibra de in sau colagen animal, au rolul de a inveli carnea si de a o proteja in timpul maturarii si uscarii.
