• Membrana textila Mahon Nervuri, 115mm / 55cm - 5 bucati

    Membrana textila Mahon Nervuri, 115mm / 55cm – 5 bucati

    60,00 lei

    Membranele textile alimentare sunt componente esentiale in procesul de preparare a parizerului si a tobei. Aceste membrane, de obicei fabricate din materiale naturale, precum fibra de in sau colagen animal, au rolul de a inveli carnea si de a o proteja in timpul maturarii si uscarii. Are dimensiunile de 115 mm/55 cm.

    Adaugă în coș
  • Membrana textila Orange 120/500 - 5 bucati

    Membrana textila Orange 120/500 – 5 bucati

    50,00 lei

    Membranele textile alimentare sunt componente esentiale in procesul de preparare a parizerului si a tobei. Aceste membrane, de obicei fabricate din materiale naturale, precum fibra de in sau colagen animal, au rolul de a inveli carnea si de a o proteja in timpul maturarii si uscarii.

    Adaugă în coș
  • Membrana textila Piper 60/300 - 5 bucati

    Membrana textila Piper 60/300 – 5 bucati

    77,50 lei

    Membranele textile alimentare sunt componente esentiale in procesul de preparare a parizerului si a tobei. Aceste membrane, de obicei fabricate din materiale naturale, precum fibra de in sau colagen animal, au rolul de a inveli carnea si de a o proteja in timpul maturarii si uscarii. Aceasta membrana are diametrul de 60 mm si lungimea de 300 mm.

    Adaugă în coș
  • Membrana textila Piper 60/500 - 5 bucati

    Membrana textila Piper 60/500 – 5 bucati

    87,50 lei

    Membranele textile alimentare sunt componente esentiale in procesul de preparare a parizerului si a tobei. Aceste membrane, de obicei fabricate din materiale naturale, precum fibra de in sau colagen animal, au rolul de a inveli carnea si de a o proteja in timpul maturarii si uscarii. Aceasta membrana are diametrul de 60 mm si lungimea de 500 mm.

    Adaugă în coș
  • Membrana textila Piper 90/500 - 5 bucati

    Membrana textila Piper 90/500 – 5 bucati

    112,50 lei

    Membranele textile alimentare sunt componente esentiale in procesul de preparare a parizerului si a tobei. Aceste membrane, de obicei fabricate din materiale naturale, precum fibra de in sau colagen animal, au rolul de a inveli carnea si de a o proteja in timpul maturarii si uscarii.

    Adaugă în coș
  • Membrana textila Somon 120/500 - 5 bucati

    Membrana textila Somon 120/500 – 5 bucati

    50,00 lei

    Membranele textile alimentare sunt componente esentiale in procesul de preparare a parizerului si a tobei. Aceste membrane, de obicei fabricate din materiale naturale, precum fibra de in sau colagen animal, au rolul de a inveli carnea si de a o proteja in timpul maturarii si uscarii.

     

    Adaugă în coș
  • Membrana textila Somon 80/450 - 5 bucati

    Membrana textila Somon 80/450 – 5 bucati

    40,00 lei

    Membranele textile alimentare sunt componente esentiale in procesul de preparare a parizerului si a tobei. Aceste membrane, de obicei fabricate din materiale naturale, precum fibra de in sau colagen animal, au rolul de a inveli carnea si de a o proteja in timpul maturarii si uscarii.

    Adaugă în coș