• Membrana Faser 85 Natur + plasa clipsat 40 cm - pachet 10 bucati

    Membrana Faser 85 Natur + plasa clipsat 40 cm – pachet 10 bucati

    50,00 lei

    Membranele Faser Natur sunt invelisuri naturale si permeabile, utilizate in principal pentru prepararea mezelurilor traditionale. Aceste membrane permit afumarea uniforma si patrunderea aromelor in produse precum carnatii, oferind totodata o textura si un aspect autentic. In bucatarie, membranele Faser Natur sunt apreciate pentru capacitatea lor de a mentine forma si calitatea produselor din carne, contribuind la obtinerea unor preparate de inalta calitate, cu un gust traditional si o prezentare atragatoare.

    Adaugă în coș
  • Membrana Faser calibru 50 imitatie mucegai - 10 m

    Membrana Faser calibru 50 imitatie mucegai – 10 m

    45,00 lei

    Membranele de colagen sunt o componenta importanta in industria alimentara, deoarece sunt utilizate in diverse aplicatii pentru imbunatatirea procesului de productie si a calitatii produselor alimentare.

    Adaugă în coș
  • Membrana Faser calibru 75 Aluna - 20 m

    Membrana Faser calibru 75 Aluna – 20 m

    90,00 lei

    Membranele de colagen sunt o componenta importanta in industria alimentara, deoarece sunt utilizate in diverse aplicatii pentru imbunatatirea procesului de productie si a calitatii produselor alimentare.

    Adaugă în coș
  • Membrana Faser calibru 90 Aluna - 20 m

    Membrana Faser calibru 90 Aluna – 20 m

    90,00 lei

    Membranele de colagen sunt o componenta importanta in industria alimentara, deoarece sunt utilizate in diverse aplicatii pentru imbunatatirea procesului de productie si a calitatii produselor alimentare.

    Adaugă în coș
  • Membrana Faser legata 50 Natur 40 cm - 25 bucati

    Membrana Faser legata 50 Natur 40 cm – 25 bucati

    50,00 lei

    ACEST PRODUS ARE DIAMETRUL DE 50 CM SI LUNGIMEA DE 40 CM.
    Membranele de colagen sunt o componenta importanta in industria alimentara, deoarece sunt utilizate in diverse aplicatii pentru imbunatatirea procesului de productie si a calitatii produselor alimentare.

    Adaugă în coș
  • Membrana Faser legata 65 Natur 40 cm - 25 bucati

    Membrana Faser legata 65 Natur 40 cm – 25 bucati

    62,50 lei

    ACEST PRODUS ARE DIAMETRUL DE 65 CM SI LUNGIMEA DE 40 CM.
    Membranele de colagen sunt o componenta importanta in industria alimentara, deoarece sunt utilizate in diverse aplicatii pentru imbunatatirea procesului de productie si a calitatii produselor alimentare.

    Adaugă în coș
  • Membrana Faser legata 90 Natur 40 cm - 25 bucati

    Membrana Faser legata 90 Natur 40 cm – 25 bucati

    87,50 lei

    ACEST PRODUS ARE DIAMETRUL DE 90 CM SI LUNGIMEA DE 40 CM.
    Membranele de colagen sunt o componenta importanta in industria alimentara, deoarece sunt utilizate in diverse aplicatii pentru imbunatatirea procesului de productie si a calitatii produselor alimentare.

    Adaugă în coș
  • Membrana Faser Torpedo - 10 bucati

    Membrana Faser Torpedo – 10 bucati

    30,00 lei

    Membranele Faser Natur sunt invelisuri naturale si permeabile, utilizate in principal pentru prepararea mezelurilor traditionale. Aceste membrane permit afumarea uniforma si patrunderea aromelor in produse precum carnatii, oferind totodata o textura si un aspect autentic. In bucatarie, membranele Faser Natur sunt apreciate pentru capacitatea lor de a mentine forma si calitatea produselor din carne, contribuind la obtinerea unor preparate de inalta calitate, cu un gust traditional si o prezentare atragatoare.

    Adaugă în coș
  • Membrana textila Galben Nervuri 3D - 5 bucati

    Membrana textila Galben Nervuri 3D – 5 bucati

    60,00 lei

    Membranele textile alimentare sunt componente esentiale in procesul de preparare a parizerului si a tobei. Aceste membrane, de obicei fabricate din materiale naturale, precum fibra de in sau colagen animal, au rolul de a inveli carnea si de a o proteja in timpul maturarii si uscarii.

    Adaugă în coș
  • Membrana textila Mahon Nervuri - 5 bucati

    Membrana textila Mahon Nervuri – 5 bucati

    50,00 lei

    Membranele textile alimentare sunt componente esentiale in procesul de preparare a parizerului si a tobei. Aceste membrane, de obicei fabricate din materiale naturale, precum fibra de in sau colagen animal, au rolul de a inveli carnea si de a o proteja in timpul maturarii si uscarii.

    Adaugă în coș
  • Membrana textila Orange 120/500 - 5 bucati

    Membrana textila Orange 120/500 – 5 bucati

    50,00 lei

    Membranele textile alimentare sunt componente esentiale in procesul de preparare a parizerului si a tobei. Aceste membrane, de obicei fabricate din materiale naturale, precum fibra de in sau colagen animal, au rolul de a inveli carnea si de a o proteja in timpul maturarii si uscarii.

    Adaugă în coș
  • Membrana textila Piper 60/300 - 5 bucati

    Membrana textila Piper 60/300 – 5 bucati

    75,00 lei

    Membranele textile alimentare sunt componente esentiale in procesul de preparare a parizerului si a tobei. Aceste membrane, de obicei fabricate din materiale naturale, precum fibra de in sau colagen animal, au rolul de a inveli carnea si de a o proteja in timpul maturarii si uscarii. Aceasta membrana are diametrul de 60 mm si lungimea de 300 mm.

    Adaugă în coș