Afișez 25 - 36 din 40 de rezultate
-
Membrana Faser 85 Natur + plasa clipsat 40 cm – pachet 10 bucati
50,00 leiMembranele Faser Natur sunt invelisuri naturale si permeabile, utilizate in principal pentru prepararea mezelurilor traditionale. Aceste membrane permit afumarea uniforma si patrunderea aromelor in produse precum carnatii, oferind totodata o textura si un aspect autentic. In bucatarie, membranele Faser Natur sunt apreciate pentru capacitatea lor de a mentine forma si calitatea produselor din carne, contribuind la obtinerea unor preparate de inalta calitate, cu un gust traditional si o prezentare atragatoare.
-
Membrana Faser calibru 50 imitatie mucegai – 10 m
45,00 leiMembranele de colagen sunt o componenta importanta in industria alimentara, deoarece sunt utilizate in diverse aplicatii pentru imbunatatirea procesului de productie si a calitatii produselor alimentare.
-
Membrana Faser calibru 75 Aluna – 20 m
90,00 leiMembranele de colagen sunt o componenta importanta in industria alimentara, deoarece sunt utilizate in diverse aplicatii pentru imbunatatirea procesului de productie si a calitatii produselor alimentare.
-
Membrana Faser calibru 90 Aluna – 20 m
90,00 leiMembranele de colagen sunt o componenta importanta in industria alimentara, deoarece sunt utilizate in diverse aplicatii pentru imbunatatirea procesului de productie si a calitatii produselor alimentare.
-
Membrana Faser legata 50 Natur 40 cm – 25 bucati
50,00 leiACEST PRODUS ARE DIAMETRUL DE 50 CM SI LUNGIMEA DE 40 CM.
Membranele de colagen sunt o componenta importanta in industria alimentara, deoarece sunt utilizate in diverse aplicatii pentru imbunatatirea procesului de productie si a calitatii produselor alimentare. -
Membrana Faser legata 65 Natur 40 cm – 25 bucati
62,50 leiACEST PRODUS ARE DIAMETRUL DE 65 CM SI LUNGIMEA DE 40 CM.
Membranele de colagen sunt o componenta importanta in industria alimentara, deoarece sunt utilizate in diverse aplicatii pentru imbunatatirea procesului de productie si a calitatii produselor alimentare. -
Membrana Faser legata 90 Natur 40 cm – 25 bucati
87,50 leiACEST PRODUS ARE DIAMETRUL DE 90 CM SI LUNGIMEA DE 40 CM.
Membranele de colagen sunt o componenta importanta in industria alimentara, deoarece sunt utilizate in diverse aplicatii pentru imbunatatirea procesului de productie si a calitatii produselor alimentare. -
Membrana Faser Torpedo – 10 bucati
30,00 leiMembranele Faser Natur sunt invelisuri naturale si permeabile, utilizate in principal pentru prepararea mezelurilor traditionale. Aceste membrane permit afumarea uniforma si patrunderea aromelor in produse precum carnatii, oferind totodata o textura si un aspect autentic. In bucatarie, membranele Faser Natur sunt apreciate pentru capacitatea lor de a mentine forma si calitatea produselor din carne, contribuind la obtinerea unor preparate de inalta calitate, cu un gust traditional si o prezentare atragatoare.
-
Membrana textila Galben Nervuri 3D – 5 bucati
60,00 leiMembranele textile alimentare sunt componente esentiale in procesul de preparare a parizerului si a tobei. Aceste membrane, de obicei fabricate din materiale naturale, precum fibra de in sau colagen animal, au rolul de a inveli carnea si de a o proteja in timpul maturarii si uscarii.
-
Membrana textila Mahon Nervuri – 5 bucati
50,00 leiMembranele textile alimentare sunt componente esentiale in procesul de preparare a parizerului si a tobei. Aceste membrane, de obicei fabricate din materiale naturale, precum fibra de in sau colagen animal, au rolul de a inveli carnea si de a o proteja in timpul maturarii si uscarii.
-
Membrana textila Orange 120/500 – 5 bucati
50,00 leiMembranele textile alimentare sunt componente esentiale in procesul de preparare a parizerului si a tobei. Aceste membrane, de obicei fabricate din materiale naturale, precum fibra de in sau colagen animal, au rolul de a inveli carnea si de a o proteja in timpul maturarii si uscarii.
-
Membrana textila Piper 60/300 – 5 bucati
75,00 leiMembranele textile alimentare sunt componente esentiale in procesul de preparare a parizerului si a tobei. Aceste membrane, de obicei fabricate din materiale naturale, precum fibra de in sau colagen animal, au rolul de a inveli carnea si de a o proteja in timpul maturarii si uscarii. Aceasta membrana are diametrul de 60 mm si lungimea de 300 mm.