• Fistic crud - 1 kg

    Fistic crud – 1 kg

    76,00 lei

    Fisticul crud are o textura usor moale si un gust fin, delicat, cu note usor dulci si pamantii, fiind potrivit ca gustare, in salate, mixuri de nuci sau ca decor pentru deserturi. In bucatarie, este folosit pentru a adauga aroma subtila si un plus de culoare si rafinament preparatelor dulci sau sarate.

    Adaugă în coș
  • Foi de dafin - 1 kg

    Foi de dafin – 1 kg

    32,50 lei

    Foile de dafin sunt frunze uscate, aromatice, folosite pentru a da savoare preparatelor culinare. In bucatarie, sunt adaugate in supe, ciorbe, tocanite si sosuri, eliberand treptat un parfum placut si un gust subtil, usor amarui.

    Adaugă în coș
  • Fulgi de chilli - 1 kg

    Fulgi de chilli – 1 kg

    30,00 lei

    Fulgii de chilli sunt o specie populara de condiment obtinut din ardei iute uscat. Sunt folositi in diverse bucatarii din intreaga lume pentru a adauga iuteala si aroma preparatelor. Acestia sunt adesea presarati peste pizza, paste, supe, tocanite si carne la gratar. De asemenea, pot fi incorporati in marinade, amestecuri de condimente si sosuri pentru a conferi un gust picant.

    Adaugă în coș
  • Substituent

    Glutamat de sodiu – 1 kg

    20,00 lei

    Glutamatul de sodiu este un potentiator de aroma folosit pentru a intensifica gustul alimentelor, oferindu-le o savoare “umami”, similara cu cea a carnii sau branzeturilor. In bucatarie, este adaugat in supe, sosuri, preparate din carne si mancaruri asiatice pentru a accentua aromele naturale si a crea un gust mai plin si echilibrat.

    Adaugă în coș
  • Ienibahar boabe - 1 kg

    Ienibahar boabe – 1 kg

    55,00 lei

    Ienibaharul este una dintre principalele mirodenii ale bucatariei caraibiene si foarte utilizat in prepararea multor feluri de mancare in bucataria palestiniana. Este folosit pentru aromatizarea carnii uscate sau afumate in bucataria mexicana si unul dintre ingredintele ce se pot gasi in curry. De asemenea, se foloseste pentru aromatizarea pestelui, marinarea carnii de porc sau de oaie, sau la prepararea muraturilor, impreuna cu hrean si piper.

    Adaugă în coș
  • Ienibahar macinat - 1 kg

    Ienibahar macinat – 1 kg

    60,00 lei

    Ienibaharul este una dintre principalele mirodenii ale bucatariei caraibiene si foarte utilizat in prepararea multor feluri de mancare in bucataria palestiniana. Este folosit pentru aromatizarea carnii uscate sau afumate in bucataria mexicana si unul dintre ingredintele ce se pot gasi in curry. De asemenea, se foloseste pentru aromatizarea pestelui, marinarea carnii de porc sau de oaie, sau la prepararea muraturilor, impreuna cu hrean si piper.

    Adaugă în coș
  • Marar uscat - 1 kg

    Marar uscat – 1 kg

    25,00 lei

    Mararul uscat este o sursa bogata de aroma, aducand un gust distinctiv si subtil preparatelor culinare. Acesta este utilizat in bucatarie pentru a condimenta o varietate de mancaruri, de la supe si salate pana la feluri principale si garnituri. Poate fi adaugat direct in mancaruri in timpul gatirii sau poate fi utilizat pentru a prepara condimente uscate si amestecuri de condimente. Astfel, mararul uscat este un ingredient esential in bucataria de acasa si in cea profesionala, adaugand profunzime preparatelor culinare.

    Adaugă în coș
  • Migdale coapte - 1 kg

    Migdale coapte – 1 kg

    60,00 lei

    Migdalele coapte au o aroma intensa si o textura crocanta, fiind ideale ca gustare sau ca ingredient in diverse preparate culinare. In bucatarie, sunt folosite pentru decorarea deserturilor, in salate, in mixuri de nuci sau ca topping pentru iaurt si cereale.

    Adaugă în coș
  • Migdale crude - 1 kg

    Migdale crude – 1 kg

    60,00 lei

    Migdalele crude sunt semințe oleaginoase cu gust delicat și textură crocantă, apreciate pentru valoarea lor nutritivă. În bucătărie, sunt folosite în salate, deserturi, smoothie-uri sau ca gustare sănătoasă, oferind un plus de savoare și consistență preparatelor.

    Adaugă în coș
  • Mustar boabe - 1 kg

    Mustar boabe – 1 kg

    20,00 lei

    Ca si crema sau ca seminte individuale, mustarul este folosit pe post de condiment in bucataria indiana si bengaleza, in cea mediteraneana, cea din nordul si sud-estul Europei, Asia, America si Africa, facandu-l unul dintre cele mai populare tipuri de sos si condimente din intreaga lume. Pastele din boabe de mustar sunt utilizate pentru a condimenta alimentele inca din antichitate.Boabele de mustar pot fi adaugate intregi sau macinate la preparate. Pudra de mustar este utilizata pentru a face popularul mustar de masa si este, de asemenea, ideala pentru condimentarea preparatelor cu carne de pasare, cu orez, supelor si sosurilor.

    Adaugă în coș
  • Mustar pudra - 1 kg

    Mustar pudra – 1 kg

    20,00 lei

    Ca si crema sau ca seminte individuale, mustarul este folosit pe post de condiment in bucataria indiana si bengaleza, in cea mediteraneana, cea din nordul si sud-estul Europei, Asia, America si Africa, facandu-l unul dintre cele mai populare tipuri de sos si condimente din intreaga lume. Pastele din boabe de mustar sunt utilizate pentru a condimenta alimentele inca din antichitate.Boabele de mustar pot fi adaugate intregi sau macinate la preparate. Pudra de mustar este utilizata pentru a face popularul mustar de masa si este, de asemenea, ideala pentru condimentarea preparatelor cu carne de pasare, cu orez, supelor si sosurilor.

    Adaugă în coș
  • Nuca de cocos razuita - 1 kg

    Nuca de cocos razuita – 1 kg

    20,00 lei

    Nuca de cocos razuita este un ingredient obtinut prin maruntirea pulpei de cocos uscate, avand o textura fina si un gust dulceag, tropical. In bucatarie, este folosita pentru a adauga aroma si consistenta deserturilor, prajiturilor, biscuitilor sau smoothie-urilor. De asemenea, poate fi utilizata in preparate exotice, cum ar fi curry-urile sau sosurile, oferind o nota distincta si cremoasa.

    Adaugă în coș