Afișez 37 - 48 din 63 de rezultate
-
Nucsoara macinata – 1 kg
60,00 leiNucsoara are o aroma dulce, motiv pentru care se adauga, de obicei la deserturi, inclusiv placinte, prajituri, cookies, salate de fructe si creme. De asemenea, nucsoara este un condiment bun de intrebuintat in mancaruri sarate pe baza de carne, cum ar fi cotletele de porc si curry de miel. Nucsoara poate fi presarata pe legume, cum ar fi cartofi dulci si dovleac, pentru a-i da o aroma profunda. In plus, poti adauga nucsoara la bauturi calde sau reci, inclusiv cidru de mere, ciocolata calda, ceai chai, latte cu turmeric si smoothie-uri.
-
Oregano – 1 kg
20,00 leiOregano-ul macinat este o comoara aromata in bucatarie. Obtinut din frunzele plantei de oregano, acest condiment ofera un gust intens, cald si usor picant, cu nuante de pin si lamaie. Se foloseste pe scara larga in preparatele italiene, precum pizza si sosurile pentru paste. De asemenea, este un ingredient de baza in amestecurile de condimente italiene, cum ar fi condimentul italian pentru pui sau condimentul pentru focaccia. Oregano-ul macinat poate adauga o nota subtila de arome mediteraneene in salate si supe. Acest condiment versatil este iubit pentru puterea sa de a aduce prospetime si savoare intr-o varietate de feluri de mancare.
-
Paprika lichida – 1 litru
80,00 leiPaprika lichida este un condiment concentrat, cu o aroma intensa si usor afumata, derivata din ardeiul paprika. Se foloseste in bucatarie pentru a adauga rapid culoare si savoare preparatelor, fiind ideala pentru marinate, sosuri, supe si tocane. Datorita texturii sale lichide, se integreaza usor in retete si ofera un gust echilibrat de dulce-picant. Paprika lichida este adesea utilizata pentru a intensifica gustul mancarurilor fara a altera consistenta acestora, aducand o nota distincta, autentica.
-
Patrunjel uscat – 1 kg
25,00 leiPatrunjelul este o planta aromatica, recunoscuta pentru frunzele sale verzi si gustoase, care adauga savoare si prospetime preparatelor culinare. Folosit atat in bucataria internationala, cat si in cea traditionala, patrunjelul este un ingredient esential intr-o varietate de retete. Frunzele proaspete de patrunjel sunt adesea folosite pentru a decora si a da culoare preparatelor, dar si pentru a le aromatiza, aducand un gust subtil si racoritor. De asemenea, patrunjelul este utilizat in salate, supe, sosuri, garnituri si diverse feluri de mancare, adaugand o nota de prospetime si savoare.
-
Piper alb boabe – 1 kg
80,00 leiPiperul alb este mai putin iute si are o textura fina. Piperul alb este foarte raspandit in bucatariile indiana si mexicana, in sosuri, salate sau piureuri.
-
Piper alb macinat – 1 kg
60,00 leiPiperul alb este mai putin iute si are o textura fina. Piperul alb este foarte raspandit in bucatariile indiana si mexicana, in sosuri, salate sau piureuri.
-
Piper mozaic – 1 kg
75,00 leiPiperul este un condiment folosit in bucatarie pentru a adauga aroma si gust mancarurilor.Piperul are un gust picant si poate fi folosit intr-o varietate de preparate culinare, inclusiv in sosuri, marinade, supe, salate si preparate din carne si peste.
-
Piper negru boabe – 1 kg
60,00 leiPiperul negru este cel mai folosit folosit condiment,este recoltat necopt si uscat la soare, in urma uscarii devenind negru si dur la textura, iute si intepator la gust si miros.
-
Piper negru macinat – 1 kg
30,00 leiPiperul negru este cel mai folosit folosit condiment, este recoltat necopt si uscat la soare, in urma uscarii devenind negru si dur la textura, iute si intepator la gust si miros.
-
Piper negru spart – 1 kg
65,00 leiPiperul negru este cel mai folosit folosit condiment, este recoltat necopt si uscat la soare, in urma uscarii devenind negru si dur la textura, iute si intepator la gust si miros.
-
Piper rosu – 1 kg
90,00 leiPiperul rosu are o aroma dulceaga si foarte putin picanta, in comparatie cu celelalte tipuri de piper. Totusi, in combinatie cu alte mirodenii poate capata o aroma subtila, deosebita, fiind, in general, preferat pe langa preparate din peste si legume.
-
Piper verde – 1 kg
100,00 leiPiperul verde este recoltat din aceeasi planta ca si piperul negru, insa este cules inainte de coacere, fiind boabe crude de piper. Aceste boabe sunt uscate astfel incat sa-si mentina culoarea verde. Cel mai frecvent intalnim piperul verde in bucataria asiatica, mai ales in cea thailandeza.