Afișez 1 - 12 din 63 de rezultate
-
-
Ardei rosu fulgi – 1 kg
40,00 leiFulgii de ardei rosu dulce sunt bucati mici si uscate de ardei, avand o aroma usor dulce si o culoare vibranta. In bucatarie, sunt utilizati pentru a adauga culoare si o nota subtila de dulceata preparatelor, fiind potriviti pentru supe, sosuri, paste, carne sau salate. Acestia ofera si o textura placuta, completand atat preparatele gatite, cat si cele reci.
-
Ardei verde fulgi – 1 kg
40,00 leiFulgii de ardei verde sunt fragmente uscate din ardei verde, cu o aroma delicata si usor vegetala, care adauga prospetime preparatelor. In bucatarie, sunt utilizati pentru a oferi un plus de culoare si o nota subtila de savoare in supe, sosuri, mancaruri din legume sau orez. Textura lor discreta ii face potriviti si ca decor pentru preparate reci, precum salatele sau platourile de aperitive.
-
Bicarbonat sodiu – 5 kg
30,00 leiBicarbonatul de sodiu este utilizat pe scara larga in bucatarie. Este adesea folosit ca agent de crestere in coacere, ajutand la producerea de dioxid de carbon si la cresterea aluaturilor. De asemenea, poate fi utilizat pentru a inmuia carnea, a neutraliza arome neplacute si a curata suprafete.
-
Boia afumata – 1 kg
25,00 leiBoiaua de ardei sau Paprika este un condiment, sub forma de pulbere, obtinut prin macinarea unor varietati de ardei rosii uscati. Prin urmare, aroma difera in functie de soiul de ardei din care s-a facut boiaua. Boiaua de ardei iute este potrivita pentru gulas unguresc, mancare sarbeasca cu carne si orez. Se asociaza cu carnea de vita, porc, pui, cu peste, oua si branza.
-
Boia dulce ASTA 120 – 1 kg
22,00 leiBoiaua de ardei sau Paprika este un condiment, sub forma de pulbere, obtinut prin macinarea unor varietati de ardei rosii uscati. Prin urmare, aroma difera in functie de soiul de ardei din care s-a facut boiaua. Boiaua dulce este un condiment clasic, de nelipsit din bucataria sud-europeana si din meniurile cu tenta exotica, carora le confera o nota deosebita. Se foloseste la preparate din carne, oua si peste, diferite sosuri, branzeturi sau pentru decorarea platourilor reci.
-
Boia dulce ASTA 180 – 1 kg
25,00 leiBoiaua de ardei sau Paprika este un condiment, sub forma de pulbere, obtinut prin macinarea unor varietati de ardei rosii uscati. Prin urmare, aroma difera in functie de soiul de ardei din care s-a facut boiaua. Boiaua dulce este un condiment clasic, de nelipsit din bucataria sud-europeana si din meniurile cu tenta exotica, carora le confera o nota deosebita. Se foloseste la preparate din carne, oua si peste, diferite sosuri, branzeturi sau pentru decorarea platourilor reci.
-
Boia dulce ASTA 200 – 1 kg
30,00 leiBoiaua de ardei sau Paprika este un condiment, sub forma de pulbere, obtinut prin macinarea unor varietati de ardei rosii uscati. Prin urmare, aroma difera in functie de soiul de ardei din care s-a facut boiaua. Boiaua dulce este un condiment clasic, de nelipsit din bucataria sud-europeana si din meniurile cu tenta exotica, carora le confera o nota deosebita. Se foloseste la preparate din carne, oua si peste, diferite sosuri, branzeturi sau pentru decorarea platourilor reci.
-
Boia iute extra – 1 kg
25,00 leiBoiaua de ardei sau Paprika este un condiment, sub forma de pulbere, obtinut prin macinarea unor varietati de ardei rosii uscati. Prin urmare, aroma difera in functie de soiul de ardei din care s-a facut boiaua. Boiaua de ardei iute este potrivita pentru gulas unguresc, mancare sarbeasca cu carne si orez. Se asociaza cu carnea de vita, porc, pui, cu peste, oua si branza.
-
Busuioc – 1 kg
20,00 leiBusuiocul este o planta aromatica cu un gust dulce, usor picant, si note proaspete, fiind foarte popular in bucataria mediteraneana. Folosit proaspat sau uscat, busuiocul adauga savoare in preparate precum sosurile de rosii, pesto, salate si mancarurile pe baza de paste. In bucatarie, este apreciat pentru aroma sa distinctiva, care completeaza perfect rosiile, usturoiul si branzeturile, oferind preparatelor un gust echilibrat si proaspat.
-
Caju copt – 1 kg
66,00 leiCajuul copt are o textura crocanta si un gust intens, usor untos, fiind ideal ca gustare, topping pentru salate, in mixuri de nuci sau ca ingredient in preparate asiatice. In bucatarie, este folosit pentru a adauga savoare si consistenta crocanta diverselor feluri de mancare dulci sau sarate.
-
Caju crud – 1 kg
66,00 leiCajuul crud are o textura moale si un gust delicat, usor dulceag, fiind ideal pentru retete raw-vegane, sosuri cremoase, deserturi sau ca gustare sanatoasa. In bucatarie, este adesea folosit pentru a prepara lapte vegetal, branza vegetala sau creme fine fara lactoza.